WorkshopSinds enkele jaren is sushi populairder dan ooit in Nederland. U weet wellicht zelf ook wel de reden hiervan. Door de lekkere smaak van sushi, maar ook door het gezonde karakter en de diversiteit aan ingrediënten. Maar wist u het al? Zelf sushi maken is zeker ook erg leuk om te doen. Daarom bieden wij u en uw familie / vriendenkring nu de mogelijkheid om bij Sushi Now and More een workshop te volgen om dit zelf te leren maken!

Wat leert u tijdens de workshop?

Tijdens de interessante en leuke workshop van Sushi Now and More leert u zelf de lekkerste sushi maken. U leert alles over sushi, de Japanse lekkernij. U kunt dan denken aan onderstaande onderwerpen tijdens de workshop als:

  • Hoe wordt sushi bijvoorbeeld bereid?
  • Welke ingrediënten passen het beste bij elkaar?
  • En hoe zorgt u ervoor dat het mooi op het bord terecht komt?

IMG_2031 (1)Op deze vragen en vele meer krijgt u antwoord van onze professionele Japanse chefkok. Tijdens de workshop maakt u gebruik van verse producten en de beste materialen.

Nog een pluspunt bij een workshop ‘Let’s make sushi’ is dat u natuurlijk na afloop heerlijk kunt genieten van al uw door u zelf gemaakte sushi!

De workshop is geschikt voor minimaal 10 en maximaal tot wel 200 personen. De workshops worden gegeven in ons restaurant aan de Rijnstraat 15 te Arnhem.

Deelnemen aan een van onze workshops?

Lijkt het u wel iets om een keer mee te doen met een workshop van ons? Schrijf u dan nu in via ons contactformulier! Ook kunt u bellen naar 026 – 35 11 490!