Heeft u binnenkort een receptie, een beurs, een seminar, feestje of een partij? Sushi is het ideale tussendoortje. Sushi Now and More betekent hierbij graag iets voor u. Dankzij onze cateringmogelijkheden kunt u nu op een lekkere, gezonde en tevens nieuwe manier voor de dag komen tijdens uw event. Uiteraard krijgt u bij onze catering service de kwaliteit, die u van ons gewend bent! Sushi Now and More draagt dan ook graag bij aan het creëren van een onvergetelijke middag of avond voor u en uw gasten.

Onze catering service

Bij de catering van Sushi Now and More zijn de gerechten gezond en vers. Wij kunnen de gerechten voor u op locatie gereed maken, echter bieden wij ook de mogelijkheid dat wij deze tijdig brengen of dat u deze bij ons in de restaurant komt ophalen. Uw catering bij ons, dan kiest u voor gerechten, die zijn opgebouwd uit vis, vlees, rijst en groenten.

Onze catering mogelijkheden zijn:

  • Een Sushi en Fusion buffet
  • Kleine gerechten en drankjes tijdens bijvoorbeeld uw receptie of feest

Bespreek uw wensen voor onze sushi catering

Sushi Now and More kan op iedere locatie verse gerechten bereiden. Haal onze Japanse lekkernijen naar uw evenementen, gelegenheden en partijen. Wij zijn voorbereid op zowel kleine als grotere gezelschappen. Wilt u bij ons de catering laten verzorgen van uw event? Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden van onze keuken. Geef uw wensen aan ons door en laat onze keuken een culinaire verrassing op uw event verzorgen!

Het regelen van onze sushi en fusion catering begint met het invullen van ons contactformulier of door te bellen naar 026 – 35 11 490!